استفاده از سردخانه جهت نگهداری مواد غذایی ، از روش های پایه و قدیمی برای حفظ کیفیت مواد های غذایی و کاهش روند فساد شدن استفاده میشود .
در پایان هزاره دوم میلادی ، علم تبرید یکی از اختراع های برتر در سال ۱۸۷۲ میلادی شناخته شد که با ابداع سیستم مکانیکی و تولید سرما به وسیله آمونیاک ، تبرید به روش صنعتی شروع شد و تا به امروز از راه های مختلفی برای انجماد و نگهداری از مواد غذایی در سر تا سر دنیا مورد استفاده میشود.
بصورت کلی سرد خانه مکانی است برای سرد نگه داشتن کالا ها که مجموعه ای از ساختمان و تاسیسات بوده و برای حفظ کیفیت یک کالا مورد استفاده قرار میگیرد . کاربرد این دستگاه در نگهداری مواد غذایی ، کشاورزی ، انواع دارو ها ، سیستم های نظامی ، میوه و سبزیجات و . . . میباشد .
شرکت های تولید کننده انواع سرد خانه همواره در تلاش هستند تا با استفاده از تکنولوژی های جدید و مدرن مصرف انرژی سرد خانه های خود را کاهش دهند تا بتوانند در بازار جهانی جایگاه خود را حفظ کنند .
هنوز دیدگاهی ثبت نشده.